Solid Partners heeft al jaren ervaring in ICT-oplossingen voor de (technische) groothandel. Wij hebben het dan niet alleen over de infrastructuur die zorgt voor de continuïteit, maar ook software-oplossingen zoals klantportalen, EDI-oplossingen en webshops (bestellingen en informatievoorziening). In de markt van de technische groothandel zien wij dat marges onder druk komen te staan, maar ook dat uw klanten steeds meer flexibiliteit van u verwachten. Maar hoe zorgt u er als ondernemer in de technische groothandel voor dat u niet in een spagaat terecht komt? Met slimme ICT-oplossingen zorgt u ervoor dat u meer kunt beleggen bij uw klanten, of het nu gaat om order-invoer (via webshops of portalen) of om data-uitwisseling via EDI, zodat de orders automatisch worden ingeladen en verwerkt. Door processen te automatiseren, kunt u uw medewerkers inzetten op relationele en toegevoegde waarde. Uw technische groothandel verandert daarbij van het invoeren en verwerken van orders naar het leveren van toegevoegde waarde op het gebied van kennis, expertise en Customer Care (after sales-leveringen).

Solid Partners - Technische groothandel

“Solid Partners helpt u met slimme IT-oplossingen om uw bestellingen op tijd bij uw klanten te krijgen.”

Technische groothandel IT-oplossingen

Naast onze standaard software-oplossingen (zoals Affinity en Connect), kunnen wij op basis van consultancy uw organisatie helpen om uw informatiseringsslagkracht nog verder vorm te geven.

Uiteraard vullen wij dit aan met gedegen infrastructuur-oplossingen om de continuïteit te waarborgen en uw ICT-systemen te monitoren. De flexibiliteit die klanten van u vergen dient u uiteraard wel in te kunnen vullen. Wij zien namelijk dat uw klant steeds minder voorraden heeft en er vanuit gaat dat u als groothandel over de voorraden beschikt.

Solid Partners uw partner in het mkb