In de zorg staat de mens centraal. En dat wilt u uiteraard graag zo houden. Echter is de ICT in de zorg niet meer weg te denken. Los van het feit dat de wet en regelgeving u noodzaakt om steeds meer zaken vast te leggen over uw client, is het ook zo dat de IT zijn intrede doet op gebied van IoT om te zorgen dat uw medewerker geholpen wordt om uw client beter van dienst te zijn.

De kosten in de zorg lopen op. Mensen worden steeds ouder, maar hoe houden we de zorg betaalbaar. Solid Partners help u mee om na te denken over deze vraagstukken.

Solid Partners - Zorg

ICT is in de zorg niet meer weg te denken.

Trends in de zorg

  • U wilt uw organisatie efficenter laten werken. Dus een hogere kwaliteit tegen lagere kosten. Laten we kijken hoe ICT innovaties u hierbij kunnen helpen, zonder dat uw medewerkers en clienten het ervaren als een extra ballast.
  • Beveiliging van gegevens heeft de hoogste prioriteit. We zien in de praktijk dat gebruiksgemak en veiligheid vaak haaks tegenover elkaar staan. Uw medewerkers dienen client informatie te kunnen raadplegen, maar de informatie mag uiteraard niet op straat komen te liggen. Hoe zorgt u ervoor dat deze tweestrijd goed ingevuld wordt in uw organisatie.
  • Inloggen op diverse systemen, die op diverse plekken staan in de Cloud, zorgen er vaak voor dat medewerkers veel wachtwoorden en inloggegevens moeten onthouden. Vaak onnodig en met een hoog risico op fouten. Wij kunnen er voor zorgen dat het inloggen veilig gebeurd maar ook voor gebruikers eenvoudig blijft.

Solid Partners uw IT partner voor in de zorg