Missie & Visie

Missie

De missie van Solid Partners is: "Haar klanten alle zorgen uit handen te nemen op het gebied van hun ICT vraagstukken". Dit doen wij door middel van uitvoering of advies. Wij garanderen optimale beschikbaarheid van uw systemen, veiligheid en integriteit van uw bedrijf kritische data. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. Wij zijn enthousiast, betrouwbaar en wij hebben allemaal een passie voor ICT. Hierdoor creëren wij langdurige en succesvolle relaties met zowel klanten als partners. Wij willen van Solid Partners 'de' meest toonaangevende ICT Dienstverlener van Nederland maken.

Visie

In een wereld waar (ICT) niet meer weg te denken is wil Solid Partners de meest toonaangevende ICT Dienstverlener zijn. Wij leveren hoogwaardige technologische oplossingen en adviezen aan het MKB in Nederland. 

Wij willen altijd vooroplopen met de technische ontwikkelingen en dit zullen wij op een duurzame en milieu verantwoordelijke manier uitvoeren. Solid Partners is kennisleider en wil voor al zijn klanten de zorgen uit handen nemen, zowel door het leveren van oplossingen als het geven van adviezen.

Onze waarden

  1. Betrouwbaar en professioneel. Wij nemen onze verantwoordelijkheid
  2. Ambitieus en enthousiast
  3. Samen met de klant werken aan een maximaal resultaat
  4. Passie voor ICT
  5. Geen 9 tot 5 mentaliteit
  6. Denken in oplossingen en mogelijkheden
  7. Afspraak is afspraak
  8. Zien en geloven in kansen
  9. Geloven in samenwerken en betrokken zijn bij zowel klanten als partners
  10. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden.

Maak kennis met een van onze specialisten