Solid Partners wil van iedere "bedrijf of instelling" de ICT afdeling zijn.

Waarom Solid Partners?

Het succes van u als ondernemer, wordt mede bepaalt door u en uw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om uw doelen te halen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen. Verbetering van de productiviteit van uw medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van uw bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT diensten op gebied van Cloud, Werkplek, Beveiliging en Connectiviteit. Hierbij is niet alleen beschikbaarheid van de dienst een belangrijk aspect, maar ook mensen die snappen hoe ze u kunnen helpen om u uw doelen te laten realiseren!

Daarom hebben wij gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën. Uw doel wordt ondersteund door ons doel, uw succes bepaald mede ons succes.

Management Team

Herbert Voordes
bellen bellen chat chat mail

Herbert Voordes

Eigenaar & Algemeen Directeur

Jeroen Saris
bellen bellen chat chat mail

Jeroen Saris

Sales & Marketing

Maarten Tromp
bellen bellen chat chat mail

Maarten Tromp

Techniek

Remko Zwoferink
bellen bellen chat chat mail

Remko Zwoferink

Finance & Backoffice

Missie

De missie van Solid Partners is: “Haar klanten alle zorgen uit handen te nemen op het gebied van hun ICT vraagstukken”. Dit doen wij door middel van uitvoering of advies. Wij garanderen optimale beschikbaarheid van uw systemen, veiligheid en integriteit van uw bedrijf kritische data. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. Wij zijn enthousiast, betrouwbaar en wij hebben allemaal een passie voor ICT. Hierdoor creëren wij langdurige en succesvolle relaties met zowel klanten als partners. Wij willen van Solid Partners ‘de’ meest toonaangevende ICT Dienstverlener van Nederland maken.

Visie

In een wereld waar (ICT) niet meer weg te denken is wil Solid Partners de meest toonaangevende ICT Dienstverlener zijn. Wij leveren hoogwaardige technologische oplossingen en adviezen aan het MKB in Nederland.

Wij willen altijd vooroplopen met de technische ontwikkelingen en dit zullen wij op een duurzame en milieu verantwoordelijke manier uitvoeren. Solid Partners is kennisleider en wil voor al zijn klanten de zorgen uit handen nemen, zowel door het leveren van oplossingen als het geven van adviezen.

 

MIJN Solid

Welke ICT-dienstverlener is zo transparant?

Met MIJN Solid Partners bieden wij u een 360 graden view over uw IT-omgeving die u bij ons heeft ondergebracht. Dit is een realtime online omgeving waarin u toegang heeft tot:

  • Een overzicht van al uw tickets (incidenten, changes en projecten)
  • Een overzicht van al uw ICT-kosten (inclusief rapportage)
  • Realtime inzicht in al uw ICT-diensten
  • Het verbruik van uw gegevens
  • Selfservice direct gekoppeld aan uw technische platform

Als ICT-afdeling van onze relaties vinden wij het belangrijk om transparantie uit te stralen. Wij zorgen ervoor dat u in control blijft. Eén portaal, één overzicht!

De ICT-diensten die u bij ons heeft ondergebracht, zijn volledig inzichtelijk. De Service Level-afspraken worden direct zichtbaar, doordat wij onze monitoringssystemen hebben gekoppeld aan de diensten die u bij ons afneemt. Hierdoor heeft u 24 uur per dag/ 7 dagen per week inzicht in uw ICT-systemen. Hierdoor is de complexe materie van ICT voor u begrijpelijk en transparant.

Weten hoe wij dit doen en hoe dit er voor u uit kan komen te zien? Bel ons voor advies!

Certificeringen

ISO 9001 EN ISO 27001

Solid Partners heeft de ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) certificering behaald. Deze certificeringen geven de klanten van Solid Partners de garantie dat er continue wordt gewerkt om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te krijgen en dat Solid Partners de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van data garandeert.

ISO 9001
ISO 9001 is een certificeerbare norm die gericht is op kwaliteitszorg. ISO 9001 is een proces- en systeemgeoriënteerde benadering van kwaliteitsmanagement en continue verbetering. Hiermee krijgen de klanten van Solid Partners de garantie dat de ICT dienstverlener continue de dienstverlening verbetert voor een zo optimale klanttevredenheid.

ISO27001
ISO 27001 is een certificeerbare norm die gericht is op informatiebeveiliging. Informatie is een waardevol eigendom dat uw bedrijf kan maken of breken. Met behalen van het ISO27001 certificaat kunt u vol vertrouwen met Solid Partners zaken doen. Het certificaat geeft de klanten van Solid Partners de garantie dat de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van data wordt gegarandeerd.