ITB2

Waarom ITB2?

Solid Partners koos uiteindelijk voor ITB2, voor het energie-efficiënt ingerichte datacenter van ITB2 in Apeldoorn - met een gecalculeerde Power Usage Effectiveness (PUE) van 1,07. De uiterst energiezuinige PUE-waarde en de innovatieve technologieën die in het datacenter worden gebruikt, werden in 2013 nog beloond met een finaleplek bij de internationale DatacenterDynamics EMEA Awards.

itb2 5

ITB2 Datacenters garandeert continuïteit met betrokken ICT-beheer en zeer hoogwaardige datacenters, zodat ú er niet meer naar hoeft om te kijken.

Connectiviteit en beveiliging

"Onze operationeel directeur was laaiend enthousiast en zwaar onder de indruk van het datacenter dat door ITB2 in Apeldoorn is ontwikkeld," zegt Voordes. "Daarnaast is connectiviteit en ook de beveiliging voor ons belangrijk. Bij het datacenter in Apeldoorn zijn die voorzieningen perfect voor elkaar. Met behulp van biometrie is bijvoorbeeld de hoogste graad van beveiliging aangebracht. Ook de engineers die de apparatuur moesten plaatsen, die internationaal al heel wat datacenters van binnen hebben gezien, waren zeer enthousiast. Mijn conclusie was daarom, als meerdere mensen van Solid Partners zó enthousiast zijn dan moet het wel high-tech zijn.""

itb2

Datacenter dichtbij

"Een datacenter dichtbij de hoofdvestiging in Deventer is belangrijk voor ons," zegt Herbert Voordes. "De cloud services maken namelijk een steeds groter deel uit van ons totale automatiseringsaanbod. Het betekent dat we steeds meer diensten online en daarmee gecentraliseerd vanuit het datacenter aan klanten leveren. De engineers van Solid Partners moeten dus regelmatig een keer in het datacenter werkzaamheden uitvoeren en daarom mogen de aanrijtijden niet te groot zijn."

itb2 4
itb2

Klantencase

Lees hieronder de hele klantcase over Solid Partners op de website van ITB2.

Maak kennis met een van onze specialisten