Data en productvernietiging

Data vernietiging, ook bij jou op locatie!

Veel bedrijven weten niet wat ze met oude computer of server apparatuur moeten. Laten het ophalen als oud ijzer, maar wat gebeurd er met de datadragers in deze apparatuur. Of wat doe je met USB disken of USB sticks als deze niet meer in gebruik zijn? Het adequaat vernietigen van je datadragers is niet alleen verstandig, maar zorgt er ook voor dat je voldoet aan AVG standaarden als het gaat om verwerking van persoonsgegevens.


 

 

Bij jouw op locatie of bij ons?

Wanneer wij op locatie data vernietigen komen wij langs met onze mobiele harddisk shredder en ben je zelf getuige hoe wij je datadragers veilig vernietigen.

Onze shredder truck wordt dan zo dicht mogelijk bij je pand geparkeerd. Je wijst aan wat weg moet en onze medewerkers nemen de datadragers van je over. Mochten er nu nog harde schijven in computers zitten dan worden die er ter plaatse – en meteen – uitgehaald. Dan worden alle harde schijven en andere datadragers in onze shredder truck vernietigd en je mag meekijken hoe we dat doen. Voor vernietiging wordt van elke harde schijf de barcode geregistreerd.

Hebben wij niet de mogelijkheid om bij je op locatie de datadragers te vernietigen? Dan nemen wij deze datadragers mee en plaatsen deze in speciaal verzegelde containers. In onze bedrijfsruimte vernietigen we de harde schijven met onze stationaire harddisk shredder. 

Onze medewerkers nemen de datadragers van je in ontvangst. Dan wordt bij aankomst alles geregistreerd en meteen vernietigd. De eigenlijke vernietiging gebeurt op onze locatie met onze stationaire harddisk shredder. Wanneer hier de harde schijven in de computers aanwezig zijn, halen wij ze er voor je uit. Dit is kosteloos. Ook nemen we al je computerafval meteen gratis mee.

Na vernietiging ontvang je van ons een set documenten met onder andere een ondertekende lijst met serienummers en een gecertificeerde data-afstandsverklaring. Deze set documenten is gegarandeerd auditor-proof.

Certificering

Je ontvangt altijd complete documentatie bij vernietigen van harde schijven en andere datadragers. De certificaten hebben een uniek serienummer. De documenten die je van ons ontvangt, zijn gecontroleerd, getest en goed bevonden voor de audits van ISO 27001.

Verder vind er periodiek controle plaats van onafhankelijke auditors. Deze zijn unaniem tot de conclusie gekomen dat onze complete procedure van harde schijven-vernietiging deugdelijk en geheel sluitend is.

Business cases

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden