Bescherm je belangrijkste communicatie

Voor de meeste organisaties geldt dat mail nog steeds een van de meest belangrijke communicatiemiddelen is. Naast de vele gewenste mails op een dag, komen er ook vele ongewenste mails in het Postvak-In. De stroom aan mailberichten vormt tegenwoordig een belangrijk kanaal voor cybercriminelen om online diefstal te plegen. 

Denk hierbij aan vormen van phising mail, het "hengelen" naar gegevens om te kijken of er bijvoorbeeld een banktransactie in staat. Of CEO-fraude, waarbij criminelen één-op-één mails tussen een CEO en financiële afdeling weten op te zetten om zo geld over te boeken vanuit de organisatie naar een extern rekeningnummer zonder dat iemand argwaan heeft.

Met de dienst Managed Online Spamfilter beschermen wij de meest belangrijke communicatiestroom tussen medewerkers en klanten/leveranciers. Solid Partners ziet dagelijks dat de dienst Managed Online Spamfilter zijn geld meer dan waard is aan de hand van hetgeen dat wordt tegengehouden aan berichten.

Last van spam?

Met onze dienst Managed Online spamfilter reken je definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste e-mails en malware.

Een spamvrije mailbox

Altijd de meest recente anti-spamoplossing:

 • Zelflerend en dus onderhoudsvrij
 • Geen installatie van hard- of software
 • Geen aanpassingen aan de huidige infrastructuur nodig
 • Geschikt voor iedereen met een eigen domeinnaam
 • Prestatiegarantie: minimaal 99% detectie
 • Eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijke webinterface

Waarom is onze dienst Managed Online Spamfilter de beste keuze?

Spam buiten houden is niet moeilijk. De echte uitdaging is om geen mail onterecht als spam te markeren. Hoeveel zakelijke e-mails gaan er onherroepelijk verloren door een inferieur spamfilter?  Juist op het gebied van spamherkenning met minimale fouten steekt Managed Online Spamfilter met kop en schouders boven haar concurrenten uit. Wij hanteren alleen de meest hoogwaardige technieken die optimale kwaliteit waarborgen.

Ongezien discrimineren op basis van zwarte lijsten, providers of zelfs land van herkomst is geen techniek die in spamfiltering thuis hoort. Wij nemen alle e-mails aan en verwerken deze op basis van inhoud.

Indien gewenst kunnen alle tegengehouden e-mails gedurende 14 dagen ingezien en zo gewenst doorgestuurd worden. Geen zwarte doos waarvan maar aangenomen moet worden dat er niets mist. Bij onze dienst Managed Online Spamfilter is alles inzichtelijk.

Deze veelgebruikte methode biedt veel nadelen en leidt vaak tot ongemerkt verlies van berichten. Wij hebben onze eigen protocollen die 100% controle geven.

Die nieuwsbrief van jouw autodealer is geen spam, maar voor de buurman misschien wel. Of misschien handelt jouw bedrijf wel in medicijnen. Je wilt dan niet dat belangrijke e-mails hierover worden tegengehouden. Dit is de reden waarom onze dienst Managed Online Spamfilter per domein gepersonaliseerde (maar geanonimiseerde) anti-spamprofielen bijhoudt. Dat voorkomt dit soort ellende.

Wij ontwikkelen onze eigen code en zitten dus altijd sneller bovenop nieuwe ontwikkelingen dan anderen. Wij hoeven niet te wachten op een software-update. We maken deze zelf. We zijn zelfs in staat onze eigen virus signatures te maken en te onderhouden, zodat we vaak uren eerder dan andere virusscanners nieuwe malware kunnen herkennen!

Zelfs als de mailserver van je organisatie dienst weigert, houden wij de berichten 7 dagen vast. En je kunt de berichten alvast online inzien terwijl de technische problemen worden opgelost met de mailserveromgeving!

 

Mail als start van een poging tot diefstal van gegevens

Wij zien vaak dat de mail de start is van diefstal van gegevens. Of het nu ransomware is om data te gijzelen, of dat het gerichte CEO-fraude is. Online diefstal start vaak met een batch mailberichten, maar tegenwoordig ook vaak met een gerichte mail naar de administratie om geld over te maken.

Zorg er dus voor dat dit soort mailberichten niet binnenkomen en vang ze op alvorens ze op de mailserveromgeving belanden of, erger nog, in de mailbox van gebruikers. Met Managed Online Spamfilter weren wij al veel verkeer af. Daarnaast werken we graag samen om zo ook te werken aan de laatste mailberichten die niet binnen hadden hoeven komen.

Hierdoor kunnen medewerkers doen waarvoor zij aangenomen zijn en zijn de waardevolle gegevens van de organisatie beter beschermd!

Filtertechnieken

 • Cached Greylisting
 • Directory Harvest Attack protection
 • Virus scanning
 • Automatische Whitelisting
 • Handmatige Whitelisting en Blacklisting
 • Image scanner: gif, jpeg, pcx, png, tiff, bmp, pdf, etc
 • Document scanner: word, excel, txt, rtf, pdf, etc
 • Verschillende statistische analyses
 • Verschillende digest (hashing) analyses
 • Weblink scanner
 • Automatisch zelflerend systeem 

Contentfiltertechnieken

 • 50 verschillende bijlagetypen worden herkend en kunnen worden tegengehouden of doorgelaten
 • Instelbaar per e-mailadres
 • Instelbaar per domein
 • Preview en release via website
 • Instelbare notificatie bij weigeren bijlage

Web 2.0 websitetechnieken

 • Eén klikcorrectie voor e-mailbehandeling
 • Realtime toegang tot e-mailgeschiedenis
 • Realtime logtoegang
 • Realtime e-mailwachtrijtoegang

Geen mail verloren laten gaan

Naast het filteren van het mailverkeer, kan Managed Online Spamfilter er ook voor zorgen dat mail bewaard wordt als de mailserver even niet bereikbaar is. Laat dus nooit mailberichten verloren gaan!

Met Managed Online Spamfilter kunnen wij (optioneel) MailMirror instellen. Zodat de mail niet gelijk teruggestuurd wordt naar de afzender wanneer de server tijdelijk niet bereikbaar is, maar bewaard wordt tot maximaal 14 dagen.

Daarmee zorgen wij er ook voor dat er altijd een kopie bewaard wordt van alle mail op een externe locatie buiten jouw mailserver. Wat als een medewerker een mail per ongeluk (definitief) verwijderd en deze niet meer terug te halen is op de mailserver? Dan kan met Managed Online Spamfilter – MailMirror een kopie teruggehaald worden vanuit onze omgeving. Kies voor het zekere als het echt belangrijk is.

Ook in combinatie met Exchange Online

Uiteraard heeft Microsoft in Office 365 Exchange Online een standaard Spamoplossing zitten. Maar het is altijd handig om een spamfilter te hebben die zijn werk al doet voordat een mail de mailserver omgeving bereikt. Met Managed Online Spamfilter scannen wij de mail en halen daarmee al de meeste troep (spam, mail met virussen, phising mail, mail met de verkeerde bijlagen) eruit.

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om ook bepaalde typen mails op adres en inhoud aan de zwarte lijst toe te voegen, zodat het jouw omgeving niet bereikt. Kortom: Managed Online Spamfilter bouwt een extra technische mogelijkheid in om jouw digitale communicatiestroom beter te beveiligen en mail veilig te stellen als Exchange Online onverhoopt even niet beschikbaar is.

Business cases

Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden