Online telefonie - OneSpace

Een belangrijk onderdeel van samenwerken is communicatie. Tegenwoordig gebruiken we daarvoor veel verschillende middelen: we bellen vast, mobiel of met video. We faxen, sms’en, chatten, versturen memo’s, delen bestanden en schermen. Een mooie ontwikkeling, maar snel onoverzichtelijk. Solid Partners OneSpace verenigt al deze communicatiemiddelen, maakt ze bereikbaar op één plaats en te allen tijde beschikbaar op elke locatie. De enige voorwaarde is toegang tot internet.

OneSpace heeft onder andere de volgende voordelen:

 • Volledig web-based (eenvoudig via je browser bellen)
 • Op elk gewenst device real-time toegang tot gebruikersinformatie
 • Een chat of videoconferentie starten met meerdere gebruikers in één klik
 • Device- en locatieonafhankelijk

 

Functies van OneSpace

OneSpace is een WebRTC-oplossing (Web Real-Time Communication) waarbij protocolapplicaties voor spraak- en videogesprekken of bestandsuitwisseling kunnen worden geopend in een internetbrowser, zonder dat er additionele software nodig is. Solid Partners biedt je de mogelijkheid om al deze applicaties, en nog veel meer, beschikbaar te maken op één plek. OneSpace biedt onder andere:

 • Videobellen
 • Screen sharing
 • File sharing
 • Memo's versturen
 • Fax en sms

Collaboration

Deze applicatie biedt een volledig aanpasbare weergave van collega’s, eventueel gegroepeerd per werkteam. Het dashboard van Collaboration geeft daarnaast real-time informatie over de aanwezigheid van de gebruikers. Eén klik is voldoende om de communicatie te starten met een collega. Je kunt zelfs eenvoudig zien met wie (telefoonnummer of naam) je collega in gesprek is. Zo heb je met Collaboration via je PC snel en overzichtelijk inzicht in de bereikbaarheid van je organisatie.

Bedienpost voor een receptiefunctie

De bedienpost-software (Attendant Console) is een efficiënte alles-in-een oplossing voor call operators. Dankzij het intuïtieve ontwerp kun je veel gelijktijdige gesprekken gemakkelijk en snel beantwoorden en beheren.
Rust je operators uit met geavanceerde mogelijkheden om een high-level service te bieden. Combineer call control met aanwezigheidsmonitoring: zie de beschikbaarheidsstatus van al je collega's, zelfs van collega’s op externe locaties en onderweg. De software is beschikbaar in zeven talen en ondersteunt ook apparatuur voor gebruikers met een visuele handicap.

Rapportagefunctie voor betere bereikbaarheid

De rapportagefunctie geeft je uitgebreide interne en externe gespreksverkeerrapportages en -analyses. Ontvang informatie over het nummer, de gespreksduur en het soort en de kosten van inbound- en outboundverkeer in tabellen en grafieken. CDR (Call Detail Record) View helpt het management met het analyseren van een bepaald deel of de totale gespreksactiviteiten van je organisatie om de toekomstige bedrijfsstrategie te bepalen. Dit is een eenvoudige manier om extra waarde aan je investering toe te voegen en je personele bezetting af te stemmen op de vraag.

Bereikbaarheid koppelen aan je website

Kite biedt de mogelijkheid om op een snelle en makkelijke manier direct contact op te nemen met een organisatie via chat, bellen, video-oproep, desktop sharing, file sharing of een videoconferentie. Kite vereist geen installatie en laat een websitebezoeker in aanraking komen met jouw organisatie door simpelweg te klikken op een link. Het is zeer eenvoudig om Kite te integreren in een website of een webpagina. Ook Kite aan je e-mailhandtekening toevoegen is erg gemakkelijk. Kite is een krachtig marketinginstrument omdat het een directe, eenvoudige en gratis manier is voor de klant om contact op te nemen met je organisatie. Daarnaast is het volledig geïntegreerd in OneSpace.

Beeldbellen

Een videoconferentiesysteem ontwikkelen is één ding. Een videoconferentie systeem bouwen dat open is voor iedereen en onmiddellijk en eenvoudig te gebruiken is, is iets heel anders. Zero Distance is het audio- en videoconferentiesysteem voor gebruik door interne en externe gebruikers en biedt je precies de functies en eenvoud waar je naar zoekt.
Zero Distance vereist geen aparte installatie. De beste videoconferentie ervaar je dankzij de vele voordelen:

 • Geen installatie benodigd 
 • Chatten, geluid en video-conferentie 
 • HD-video 
 • Toegang voor externe gebruikers (ook via sociale netwerken) 
 • Het delen van documenten en toepassingen 
 • Luidspreker autodetectie 
 • Mute-modus

Kies je licentie met de bijbehorende functies

OneSpace biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit een viertal licenties, te weten:

 • Basic
  Eén apparaat koppelen per gebruiker, telefoonboek op telefoon (zonder status), voicemail, fax, toegangsapparaten, LDAP/Active Directory/Google Apps/Office 365-authenticatie en tijdschakelingen
 • Essentials
  Collaboration, tien apparaten koppelen per gebruiker, iPhone en Android App, real-time status in telefoonboek, fax beschikbaar voor alle gebruikers, post-its versturen, file transfer, screen sharing, videogesprekken, verschillende telefoonboeken, SMS versturen en ontvangen en gesprekken opnemen
 • Business
  Kite, videoconferenties, WebAPI, TAPI, Predictive dialer, Attendant console en Outlook-integratie
 • Premium
  CDR view, Hotel PMS-integratie, ESPA interface en interactieve wachtrijen

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden