Password Management

Hoeveel wachtwoorden moet je als mens tegenwoordig onthouden? Voor veel gebruikers blijkt dit een probleem. En hierdoor worden veel wachtwoorden opnieuw gebruikt voor meerdere toepassingen. Maar realiseer jij je wel eens hoe kwetsbaar je hier door wordt. Mocht je account gehackt worden, of je wachtwoord ergens lekken, is het eenvoudig om op andere plekken ook toegang te krijgen tot jouw gegevens.

Digitale identiteitsfraude is een van de belangrijkste pijlers van internetcriminelen. 

 

Beveilig je identiteit en toegang tot je financiële systemen

Met onze Password management oplossing maken wij gebruik van bewezen technieken. Als gebruiker hoef je namelijk nog maar één wachtwoord te onthouden en dat is het wachtwoord tot je kluis. In je kluis bewaar je vervolgens al je inlog gegevens van je bedrijfssystemen, maar ook van externe systemen waar je toegang toe hebt.

Het beschermt je informatie met 256-bits AES-versleuteling en PBKDF2, wat algemeen wordt erkend als de sterkste vorm van versleuteling die beschikbaar is. Toegang tot de kluis doe je via vertrouwde devices of vertrouwde browsers. Wil je inloggen van een andere werkplek stel je eenvoudig MFA in.

En nog veel meer functies

Soms heb je toegang tot (externe) systemen, waarbij je de inloggegevens deelt met 1 of meerdere collega’s. Met Password Management is het mogelijk om mappen aan te maken, waarin je inloggegevens bewaard die je deelt met deze collega’s. Zo kan je wel gebruik te laten maken van de inloggegevens, zonder dat je een inlognaam en/of het wachtwoord bekend hoeft te maken.

Controle op het Darkweb

Via de Breachwatch functie is het mogelijk om te controleren of je inloggegevens op het darkweb bekend zijn en verhandeld worden. Kortom, je kluis kent je wachtwoord niet, maar kan aan de hand van de URL waar je inlogt en je inlognaam (veelal je email adres), controleren of deze gegevens op het darkweb rondcirculeren. Daarmee weet je dat je inloggegevens ooit een keer gelekt zijn en is het zaak om je wachtwoord aan te passen. Ook zorg je er met Password Management voor dat er gecontroleerd wordt hoeveel wachtwoorden gelijk zijn aan elkaar en hoe sterk wachtwoorden zijn. Een wachtwoord eenvoudig aanpassen via een dobbelsteen, zorgt ervoor dat je zelf geen moeilijke wachtwoorden hoeft te bedenken. Het system helpt je hierbij!

Eenvoudig in gebruik

Of je nu de plugin gebruikt voor je browser, of op je mobiele telefoon. Met Password Management maak je het jezelf een stuk eenvoudiger om wachtwoorden centraal in je kluis op te slaan en via verschillende trusted devices beschikbaar te stellen. Op IOS devices is het eenvoudig mogelijk om de toegang tot je kluis te beveiligen met je Touch ID of je Face ID beveiliging.

Naleving van AVG en ISO27001

Of het nu gaat om de AVG, of bijvoorbeeld een ISO 27001 beveiliging. Met onze Password management oplossing zorgen wij ervoor dat je op dit vlak compliancy na kunt leven. De gebruikte software voldoet aan internationale medische gegevensbeschermings- normen, waaronder, zonder beperking de HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) en DPA (Data Protection Act).

Business cases

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden