Wat zijn Managed SSL-Certificaten?

Managed SSL-certificaten versleutelen dataverkeer tussen de browser en de server, zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept. Een SSL-certificaat geeft de maximale ICT-beveiliging en maakt het webportaal betrouwbaar. SSL (Secure Sockets Layer) gebruikt public key encryption-technologie voor een veilige verbinding en versleutelde communicatie. Hierbij worden de integriteit van het bericht en de verificatie van verzender en ontvanger gewaarborgd. De website straalt maximale veiligheid uit door het slotje onderin beeld en de url die met https:// begint. Dit is te vergelijken met internetbankieren.

Met managed ssl-certificaten wordt jouw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden

Zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden!

Wanneer het verkeer tussen de browser van de bezoeker en jouw server beveiligd wordt verstuurd via https, dan maakt dat het kwaadwillende erg moeilijk om het verkeer af te tappen. Je zorgt er dus voor dat bezoekers veilig een aankoop kunnen doen of hun contactgegevens achter kunnen laten.

Het is aan de buitenkant te zien of jouw website beveiligt is met een SSL-certificaat. Mensen die ermee bekend zijn, zullen voor een aankoop of een contactaanvraag eerst controleren of het via een beveiligde verbinding gaat. Zo niet, dan kiezen ze vaak voor een concurrent. Managed SSL-certificaten dragen dus bij aan het consumentenvertrouwen in een bedrijfssite.

Managed SSL-certificaten dragen bij aan een hogere positie in de zoekresultaten.

 

Voordelen:

Voor maximale ICT-beveiliging kan een token worden toegevoegd welke een willekeurige inlogcode genereert. Tezamen met het SSL-certificaat ben je dan verzekerd van de hoogste mate van veiligheid.

Uiteraard wordt deze dienst, inclusief management, door ons aangeboden. Daarnaast zijn wij door middel van rapportages in staat te laten zien dat de omgeving ook echt volledig veilig is.

Business cases

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden