Managed Switching Enterprise

Een Enterprise ICT omgeving kenmerkt zich door vele soorten devices die gekoppeld zijn aan het netwerk. Dit kan een ICT omgeving zijn in de Zorg met domotica toepassingen, maar ook een Productie omgeving, waarin robots en machines een steeds voornamere rol gaan invullen.

Realiseer je dan eens hoe belangrijk je netwerkcomponenten zijn geworden. Maar wie beheert deze onderdelen van je ICT omgeving. Vaak een onderbelicht gebied, waarbij je er achter komt hoe belangrijk dit onderdeel is als het niet beschikbaar is.

Met onze dienst Managed Switching Enterprise leveren wij oplossingen gebaseerd op HP Aruba voor de Enterprise markt. Met de HP Aruba Cloud omgeving voeren wij het management voor je uit, waardoor wij 24/7 de monitoring op ons nemen. Wij signaleren vreemde devices in je netwerk en controleren je omgeving niet alleen op uptime van de componenten. Nee, wij monitoren ook je netwerkverkeer om zo vroegtijdig te schakelen bij verdachte situaties

De afstemming tussen de Managed Switching omgeving een Managed Wireless omgeving en je Managed Firewall, vormen een geheel als het gaat om een goede, stabiele en veilige ICT infrastructuur.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden