Managed Switching MKB

Wij zien bij vele MKB’ers dat netwerkswitches worden aangeschaft en hier niet meer naar wordt omgekeken. Iedere medewerker binnen een organisatie heeft toegang tot de patchkast en patch zelf aansluitingen. Daarmee koppelt men eenvoudig nieuwe apparatuur in het netwerk. Maar wie controleert of devices wel veilig zijn om aangesloten te worden op het netwerk?

Voor het MKB heeft Solid Partners passende oplossingen waarbij wij het volledige beheer uitvoeren van je netwerkswitches. Wij hebben hier vaste concepten voor, waarbij je de mogelijkheid hebt om de hardware zelf aan te schaffen en het beheer hierop aan ons uit te besteden.

Ook is het mogelijk om de apparatuur op te nemen in een vast bedrag per maand concept. Hierbij hoef je dus zelf niet meer om te kijken naar het vervangen van apparatuur. Na een periode van 60 maanden, of eerder als de hardware niet meer ondersteund wordt door de fabrikant. Zo blijf je altijd up-to-date.

De monitoring van je netwerkswitches wordt pro-actief verzorgd door het Managed Services team van Solid Partners. Los van het feit dat wij controleren op beschikbaarheid van de hardware, monitoren wij ook het netwerkverkeer over je switches.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden