Skype for Business

Communiceren met iedereen, overal, op uw favoriete apparaat

Communiceer met iedereen binnen uw bedrijf of met de honderden miljoenen mensen op Skype, via uw favoriete apparaat of webbrowser. Zelfs als ze Skype voor Bedrijven niet gebruiken, kunnen maximaal 250 personen deelnemen aan vergaderingen. Het enige wat ze nodig hebben, is een vaste telefoonlijn of een internetverbinding.

skype

Communiceer met iedereen binnen uw bedrijf of met de honderden miljoenen mensen op Skype

Gegevens veilig houden en accounts eenvoudig beheren

Alle communicatie wordt beveiligd door verificatie en versleuteling. U beheert de werknemersaccounts, zodat u abonnementen kunt toevoegen of verwijderen en functies kunt toewijzen op basis van de samenwerkingsbehoeften van personen. Als u het Microsoft-platform al gebruikt, worden de accountgegevens die zijn opgeslagen voor ieder persoon binnen uw organisatie onmiddellijk herkend in Skype voor Bedrijven.

Professionele samenwerking en vergaderingen, alles geïntegreerd met Office

Alles wat u nodig heeft voor gesprekken in één app: chat, audio- en videogesprekken, onlinevergaderingen en delen. Omdat Skype voor Bedrijven en Office een samenwerkingsverband hebben, is het eenvoudig om rechtstreeks vanuit uw Office-apps samen te werken. Hier ziet u het visitekaartje van iedereen die in de dezelfde app als u werkt, zodat u hen snel een chatbericht of e-mail kan sturen of een gesprek kunt starten. Ook kunt u vergaderingen plannen en de chatgeschiedenis bekijken in Outlook tevens kunt u vergaderingen starten vanuit apps zoals Word en PowerPoint. Zo kunt u hetgeen waaraan u werkt gelijk presenteren.

Maak kennis met een van onze specialisten

Verminder kosten en complexiteit met één oplossing

Skype voor Bedrijven werkt met de meeste communicatietechnologieën, zodat u nog steeds oproepen kunt doen en ontvangen op PBX-telefoons en kunt deelnemen aan vergaderingen met systemen voor videovergaderingen. Tevens verlaagt u de kosten voor het ondersteunen van meerdere services door een upgrade uit te voeren naar één oplossing die alles omvat: spraak, video en onlinevergaderingen. U kunt de on-premises apparatuur die u al heeft blijven gebruiken terwijl u geleidelijk aan overstapt naar de cloud.