één centraal startpunt voor al je werkzaamheden

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Solid Workspace. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen, zoals activiteiten, direct inzichtelijk voor groepen of individuen. Eén werkplek als startpunt!

Single Sign-On

Eén keer inloggen in de werkplek en daarmee direct toegang tot alle applicaties .

Legacy Windows apps

Start eenvoudig lokale- en hosted applicaties op vanuit één centraal startpunt.

Vereenvoudig apps

Eenvoudige interface mogelijkheden op applicaties als SharePoint, AFAS, taken en meer.

Compleet overzicht

Direct inzicht in agenda, nieuws, e-mail, documenten en meer met live tiles.

Dure & logge remote desktops en servers

Veel kantoren maken nog gebruik van logge servers om bestanden en software te beheren. Daarnaast schaffen ze dure remote desktops aan om overal en altijd te kunnen werken.

Voor een grote groep medewerkers zijn dergelijke oplossingen te duur. Zelfs met deze oplossingen is informatie moeilijk vindbaar omdat het ongestructureerd is opgeslagen in verschillende software systemen.

Browser-based werkplek

Solid Workspace biedt organisaties een complete browser-based werkplek. Het werkt als een desktop in de cloud waardoor medewerkers alle applicaties vanuit één centraal punt kunnen openen, ongeacht het apparaat. Doordat alle programma’s en informatie op één plek beschikbaar is krijgen medewerkers meer structuur. Daarnaast verhoogt de gebruikersvriendelijke interface de productiviteit voor alle medewerkers.

Browser-based werkplek

Het is mogelijk eenvoudig applicaties te bestellen welke volledig geïntrigeerd zijn in Solid Workspace. Business apps zoals kilometer- en urenregistratie, offertes- en facturatie en project management zijn eenvoudig aan te schaffen. Met Solid Workspace Business Apps is het bijvoorbeeld mogelijk om e-mail en documenten direct te koppelen aan een relatie, activiteit of een project. Zo creëer je overzicht in alle werkzaamheden.

Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365

Waarom Solid Workspace?

Met Solid Workspace kun je eenvoudig alle lokale-, web- en Windows applicaties bereiken vanuit één online werkplek.

In een paar klikken maak je een nieuwe app beschikbaar voor een groep of individu. Zo hoeven mensen die de werkplek gebruiken niets zelf te installeren.

solid workspace

Maak kennis met een van onze specialisten