Wireless

Wifi

Moderne kantoren, bedrijven en gelegenheden hebben steeds vaker de behoefte om de beschikbare ruimtes flexibel te kunnen inzetten voor o.a. flexibele werkplekken. Deze waarneembare trend, waarbij desktop PC’s worden vervangen door draadloze apparaten als notebooks, geeft Wifi de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderingen op de werkvloer.

Behalve het traditionele notebook zien wij een snel groeiende groep gebruikers ontstaan met mini notebooks. Denkt u hierbij aan tablets, iPads en Smartphones (iPhone, Android Phone, Windows Phone), die bij zakenlunches in toenemende mate op tafel verschijnen. Vanuit de praktijk is gebleken dat gasten expliciete gelegenheden selecteren waar men privé en zakelijk kan combineren. Daardoor maakt men bewust de keuze voor een omgeving waar Wifi ter beschikking is, bij voorkeur gratis.

Om dit mogelijk te maken is een uitgebalanceerd draadloze infrastructuur binnen uw omgeving noodzakelijk. Zodat u uw netwerk wireless beschikbaar kan maken.

In een Cloud omgeving, waarbij medewerkers reeds in staat zijn om plaats onafhankelijk te werken, kan een wireless infrastructuur aanzienlijk meer flexibiliteit, met ruim voldoende snelheid, bieden voor het hedendaagse kantoor. De kreet “beter bedraad dan wireless” is al lang achterhaald, indien een gedegen wifi omgeving wordt aangelegd met de juiste apparatuur. Hiermee is tevens de veiligheid gewaarborgd.

 

Wij leveren betrouwbare wireless connectiviteit met hoge snelheden

Voordelen

Een flexibele opstelling voor notebooks, pc’s en printers

Bellen via Voip met bijvoorbeeld uw Smartphone

Snel (tijdelijke) werkplekken creëren in iedere mogelijke ruimte

Herinrichten van kantoor en werkplekken wordt vergemakkelijkt

Snel flexplekken creëren voor bezoekers of bij onvoorziene omstandigheden

Eenvoudig uw draadloze netwerk aanbieden bij vergaderingen trainingen en bijeenkomsten

Een veilige internetverbinding voor uw gasten zonder dat zij toegang hebben tot uw netwerk

Maak kennis met een van onze specialisten

wireless-bg1

Quickscan

Solid Partners heeft haar wireless portfolio dusdanig samengesteld dat de beste infrastructuur oplossingen in de markt geboden worden. Zo blinken de infrastructuuroplossingen uit ons portfolio uit in zaken als:

  • Betrouwbaarheid: Denk aan de beschikbaarheid van controllers of controller-less oplossingen
  • Schaalbaarheid: De oplossingen schalen van MKB tot grote bedrijven
  • Beheer: Vanaf één punt te beheren en te monitoren, al dan niet in de cloud
  • Visie: Onze merken hebben een duidelijke toekomstvisie op het gebied van wireless
  • Focus: Daar waar one-stop-shop merken geen specifieke focus hebben op een technologie, concentreren onze best-of-breed merken zich specifiek op mobility.

Verder zijn de softwarematige mogelijkheden legio en kunt u bijvoorbeeld gasten ook laten betalen voor het wifi gebruik.

Vraagt u bij Solid Partners naar de mogelijkheden voor uw kantoor en we voeren tevens een gratis Quick Scan uit op uw omgeving.