Home Branches MKB

MKB

Voor iedere ondernemer in de zakelijke markt gaat het dagelijks om zaken als, klanttevredenheid, rendement van je organisatie (productiviteit) en kostenbeheersing. Aangezien we in de markt zien dat personeel een steeds grotere schaarste aan het worden is, is het goed om na te denken hoe de vergrijzing van de maatschappij er toe kan leiden dat je organisatie straks aan nieuw personeel gaat komen. Hoe aantrekkelijk is je organisatie voor nieuwe medewerkers? En wie helpt je om jouw organisatie efficiënter te laten werken, met nieuwe ICT-toepassingen? Wie helpt je beter samen te werken tussen jou en je medewerkers, maar ook met ketenpartners? Of je nu werkt in de financiële dienstverlening, in de bouw of in de productie - wij hebben voor ieder type ondernemer passende ICT-oplossingen. Of het nu gaat om ICT-oplossingen bij je op locatie, in de Cloud of een combinatie van beide, wij kijken graag met je mee. We kijken eerst naar je organisatie en je ICT-behoefte en vullen het vervolgens in. De oplossingen zijn hierbij ondersteunend voor je organisatie. Door betere systemen in te zetten, zien we dat organisaties efficiënter werken. Medewerkers worden er niet drukker van (met kans op burn out), maar kunnen met slimmere ICT-oplossingen wel meer werk verzetten. Het werk moet er dus leuker op worden voor de medewerker in plaats van meer.

Solid Partners - MKB

Of je nu werkt in de financiële dienstverlening, de bouw of productie -wij hebben voor iedere ondernemer passende ICT-oplossingen.

Trends in het MKB:

  • Schaarste op de arbeidsmarkt.
  • Marktwerking en druk vanuit de markt om efficiënter te werken. Marges komen onder druk te staan, dus het is goed om na te denken hoe je organisatie dit kan opvangen.
  • Naar het verleden kijken wie je concurrent was heeft geen zin. Kijk in de toekomst, want de concurrentie kan zo maar uit een andere hoek komen wanneer je business model verandert.

Business cases

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden